Rommelmarkt

In navolging van de grote successen van de vorige dertien rommelmarkten, organiseren we op zaterdag 23 maart 2019 de veertiende editie t.b.v. de Stichting Roparun. De rommelmarkt vindt net als vorig jaar weer plaats in de hal van TCR Groep aan de Industrieweg 7b in Middelburg.

Aanmelden kraam huren

Aanmelden om een kraam te huren kan door het invullen van het aanmeldingsformulier. Meer informatie, prijzen en reserveringsvoorwaarden lees je in de Info en voorwaarden Actemiumrunners Roparunrommelmarkt 2019

Mocht je het niet gelijk van het reserveringsscherm hebben overgenomen:
Boek het te betalen verhuurbedrag over op het bankrekeningnummer van het team, NL07RABO0101842945 t.n.v. ActemiumRunners, onder vermelding van ‘kraamhuur rommelmarkt’ en de naam waarop je de kraam hebt gereserveerd.

Wilt u helpen als vrijwilliger of heeft u spullen voor de rommelmarkt? Stuur een e-mail naar roparunrommelmarkt@gmail.com of bel het telefoonnummer op de poster.

Locatie en route

kaartje rommelmarkt2017 bij TCR

 

 

 

Sponsoren

De rommelmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door:

TCRTCR Groep:  openbaar, groeps-, taxi-, zakelijk en tourincarvervoer voor het ter beschikking stellen van de hal en overige faciliteiten.

Voor een vriendelijke sponsorbijdrage!
  Voor het met korting leveren van de marktkramen.
  en Schermafbeelding 2016-04-11 om 15.17.32 Bakkerij Koppejan voor het olliebollenbeslag, olie en de bakovens!