Rommelmarkt

Op zaterdag 14 maart 2020 organiseren we alweer de vijftiende rommelmarkt t.b.v. de Stichting Roparun. We vieren dus ons derde lustrum! Gratis toegang, gezelligheid, maximaal 110 kramen, muziek, verloting en de oliebollen gaan weer ter plekke vers gebakken worden. De rommelmarkt vindt net als vorig jaar weer plaats in de hal van TCR Groep aan de Industrieweg 7b in Middelburg.

Aanmelden kraam huren

Aanmelden om een kraam te huren kan door het invullen van het aanmeldingsformulier (binnenkort hier te vinden). Meer informatie, prijzen en reserveringsvoorwaarden lees je in de Info en voorwaarden Actemiumrunners Roparunrommelmarkt 2020

Mocht je het niet gelijk van het reserveringsscherm hebben overgenomen:
Boek het te betalen verhuurbedrag over op het bankrekeningnummer van het team, NL07RABO0101842945 t.n.v. CegelecRunners  (onze voormalige teamnaam), onder vermelding van ‘kraamhuur rommelmarkt’ en de naam waarop je de kraam hebt gereserveerd.

Voor vragen omtrent de kraamhuur belt u met 06-22452072.

Wilt u helpen als vrijwilliger of heeft u spullen voor de rommelmarkt? Stuur een e-mail naar roparunrommelmarkt@gmail.com of bel 06-28325054.

Locatie en route

kaartje rommelmarkt2017 bij TCR

 

Sponsoren

De rommelmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door:

TCRTCR Groep:  openbaar, groeps-, taxi-, zakelijk en touringcarvervoer voor het ter beschikking stellen van de hal en overige faciliteiten.

Voor een vriendelijke sponsorbijdrage!
  Voor het met korting leveren van de marktkramen.
Schermafbeelding 2016-04-11 om 15.17.32 Bakkerij Koppejan voor het olliebollenbeslag, olie en de bakovens!