Roparun 2013 Hamburg -Parijs

Het was weer een feestje om mee te mogen doen aan de Roparun 2013.  Als Cegelecrunners hadden we alle routes al eens gedaan behalve Hamburg-Rotterdam.
Dit was natuurlijk een nieuwe uitdaging voor ons. IMG_0058

Geluk
Wij hebben geluk gehad met het weer kort na de start een flinke bui in Hamburg en daarna droog en goed loop weer. In Nederland naar de Finish wat motregen maar dat mocht de pret niet drukken.
Indrukwekkend
We moesten met triest bericht beginnen na het horen, dat een motorrijder van organisatie was overleden na een ongeval in Duitsland. Ons medeleven gaat dan ook uit naar de nabestaanden. Respect dat familie aangaf dat de Roparun gewoon door moest gaan.  Wij hebben hier als team wel even bij stil gestaan met z’n allen.

IMG_0243Wat was het verder weer mooi om te zien dat iedereen een steentje bijdroeg aan het slagen van de Roparun. Ons als team wat jaren vanuit Parijs is gestart viel op dat er al zoveel onderweg vanuit Hamburg is georganiseerd. Geweldig om door het feest heen te lopen. Ook bedrijven deden spontaan hun deuren open zodat we gebruik konden maken van het toilet en stroom. Iedereen bedankt daar voor.

Trots
Als we terug kijken naar de Roparun zijn wij als eerste blij met een opbrengst tot nu toe van 25.000 euro voor de Stichting Roparun. Wij willen alle sponsors bedanken voor hun bijdrage. Zowel in geld als in materiaal, dankzij hun inbreng hebben we een mooie prestatie

Neer kunnen zetten zo wel in finaniceel op zicht als in prestatie.
Sportief gezien hebben de Cegelecrunners de Roparun van 566 km vanuit Hamburg gelopen in 36 uur en 38 min met een gemiddelde snelheid van.15.47 km/u. Met deze uitslag zijn wij de snelste van 2013 en hebben tevens een parcours record geplaatst.

Geplaatst in Liveblog Roparun 2013, Nieuws.